Sreća je u darivanju

dar

Povezali smo se s obitelji, naše posjete su se nastavile kroz cijelu godinu, ne samo za Božić. Pomažemo koliko god možemo, bili smo svakom djetetu za rođendan, pomogli smo curama da se odjenu za krizmu te smo nosili hranu i osnovne stvari za život kada god smo mogli jer stvarno žive u jako lošim uvjetima. Obitelj je skromna, rijetko kada su nešto tražili od nas, djeca su odgojena fantastično, za njihove uvjete to je ravno čudu.

Aktivirali smo rodbinu te su zajedno s nama sudjelovali u pomoći jer sami uvijek ne bi mogli.

Predlažem svakome da pomogne nekome kome je zaista potrebno, tko god je bar malo u mogućnosti jer nekome je malo u biti jako puno. Vidjeti sreću o očima te djece kada ih posjetimo je nešto neopisivo, toliko skromne želje, njima neostvarive.

Zamaramo se nepotrebnim stvarima u životu, kada u živo vidimo kako neki ljudi žive ubiti shvatimo koliko puno imamo. Nekome je topli dom te 3 osnovna obroka dnevno jako, jako puno, a o ostalim stvarima neću ni pisati jer im je to sve nedostižno.

Predlažem onome tko može da posjeti neku obitelj koja nema osnovne uvjete za život i siguran sam da će im poslije toga osjećaj biti neopisiv, a usput ćete ubiti saznati koliko puno imate, vjerujte mi…

 Nena i Vilim

Ralph Lauren Online Store : http://www.qfilm.co.uk| Cheap Polo Ralph Lauren UK Outlet Online