POTREBITE OBITELJI

POTREBITE OBITELJI

Potrebita obitelj može biti višečlana obitelj ili usamljena osoba. Potrebita obitelj se može sama prijaviti, ali praksa nas je naučila da se potrebite obitelji vrlo rijetko same prijavljuju. Najčešće ih prijavljuje prijatelj, susjed ili nekto tko je doznao za njihovu tešku situaciju. Slučaj bi trebao biti takav da se zapitate kako je društvo moglo dopustiti da netko živi na taj način. U ovoj rubrici ćete moći pročitati neke priče da vam bude jasnije kakve obitelji tražimo.

Poštivat ćemo želje svih obitelji koje zatraže da njihove priče budu anonimne.

Ako prijavljujete potrebitu obitelj jako nam je važno da nam što detaljnije kažete sve informacije koje imate. Ukoliko želite sudjelovati u pomaganju obitelji kao volonter, to nam napišite u prijavnici. Spojiti ćemo vas sa našim volonterskim timom, te će oni s vama posjetiti obitelj. Važno je da nam date sve informacije iz kojih bi jednom donatoru bilo jasno da je tu stvarno potrebna pomoć. Istaknite što je trenutno toj obitelji najpotrebnije. Donator će tako lakše moći procijeniti može li pomoći potrebitoj obitelji. Ukoliko želite, možete se i vi prijaviti kao donator te obitelji, ali niste na to obavezni.

Ukoliko ne želite sudjelovati u pomaganju obitelji, to je također u redu. Naš volonterski tim će obići obitelj, te napisati sve što nam je bitno.

Obitelj možete prijaviti putem ovog linka.

Tijek akcije možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Za sva pitanja obratite nam se na: 100sretnihbozica@gmail.com

 

Aktualne priče potrebitih osoba i obitelji možete pregledati na ovome linku: PRIČE POTREBITIH OBITELJI

Ralph Lauren Online Store : http://www.qfilm.co.uk| Cheap Polo Ralph Lauren UK Outlet Online