Molitvena zajednica “Srce Isusovo”

Prije tri godine ( 2012 godine) pod vodstvom patera Ike Mandurića i mladog glazbenika Alana Hržice dogodila se jedna čarobna priča u srcu Zagreba. Molitvena zajednica “Srce Isusovo”, okuplja mlade iz cijele Hrvatske svakog utorka na Kamenitim Vratima. Na Kamenitim vratima se okuplja i više od 500 mladih koji pjesmom, molitvom i konkretnim djelovanjem željeli donijeti nešto pozitivno svom gradu i svojoj zemlji.


Glavno poslanje jest molitva, slavljenje i zahvala našem Gospodinu Isusu Kristu i njegovoj presvetoj majci Mariji, na otvorenom, odnosno “na ulici”. Kako Sveti otac, papa Franjo, navodi u posljednjem poglavlju svoje prve enciklike „Evangelii Gaudium“, i oni žele biti Duhom ispunjeni evangelizatori i blagosvjesnici koji se bez straha otvaraju djelovanju Duha Svetoga.
Do sada su poduprli niz inicijativa od kojih su neke: „Ne dirajte djecu“, “Zapalimo svijeću za progonjene kršćane”, a posebno je važan i njihov karitativan rad te posjete dječjim bolnicama i domovima za napuštenu djecu.

Ralph Lauren Online Store : http://www.qfilm.co.uk| Cheap Polo Ralph Lauren UK Outlet Online