Kad se male ruke slože

hello

Advent je Agentima dobrote počeo lijepim vijestima – grupa dobročinitelja je desetoročlanoj obitelji donirala drva! Majka sa značajnim zdravstvenim problemima, osmero divne djece i brižni otac koji se skrbi o obitelji i zbog toga teško pronalazi stalni posao tako imaju priliku ovaj Božić dočekati bez straha od hladnoće.

Kako to već biva, osoba koja je prijavila obitelj u potrebi započela je lanac dobrote, zatim su ga naši Agenti nastavili, sljedeća karika su dobročinitelji i prijevoznici drva… A sada pozivamo sve dečke da učine ovaj lanac dužim i čvršćim.

U petak 8.12., ili vjerojatnije u subotu 9.12. je potrebno dvadesetak dečki koji će pomoći prenijeti 20 metara drva od kamiona do dvorišta. Budući da je ulica uska, kamion ne može ući do dvorišta.

Ovisno o prijevozniku, javit ćemo radi li se o petku ili suboti čim saznamo. Do tada, kliknite i javite kada ste slobodno ako želite pomoći. Prijavite se na https://goo.gl/X6aoAm

Molimo sve dečke koji imaju vremena i snage da se odazovu, upoznaju ovu divnu obitelj i pomognu ugrijati njihov dom. Trebamo vašu pomoć.

Ralph Lauren Online Store : http://www.qfilm.co.uk| Cheap Polo Ralph Lauren UK Outlet Online