DOBROTVORI

helping_hand2

Dobrotvor može biti pojedinačna osoba, više udruženih osoba, molitvena zajednica zbor itd… Dobrotvor sam bira obitelj kojoj može pomoći. Inzistiramo na tome da dobrotvor ostvari osobni kontakt sa potrebitom obitelji. Iskustvo iz Gunje nas je naučilo da potrebitim obiteljima, često i sama činjenica da postoje dobri ljudi koji im žele pomoć, može značiti i više nego sama materijalna pomoć koju su dobili. Osim toga, ovim načinom dobrotvor zna da je njegova pomoć zaista otišla nekom kome je zaista potrebna.

Molimo vas da nama ne šaljete nikakve materijalne stvari.

Što mi je prvi korak ?

Na web stranici u rubrici potrebite obitelji možete vidjeti priče svih obitelji koje imamo u bazi podataka. Autentičnost potreba obitelji su provjerili naši volonteri. Vi jednostavno birate obitelj kojoj možete pomoći. To mogu biti razne stvari: Drva za ogrjev, bijela tehnika, prozor, neki kućanski aparat ili novac. Ne očekuje se od Vas da riješite sve probleme obitelji. Samo onoliko koliko možete. Ako je to i set tanjura, neka je to set tanjura. Nekome to može puno značiti.

Mnoge obitelji su nas zamolile da ne objavljujemo njihove osobne podatke. Nakon što izaberete obitelj, možete nam se javiti na broj 0976606845 ili na mail 100sretnihbozica@gmail.com.

Mi ćemo vam poslati detaljne informacije o obitelji. Nakon toga možete započeti sa pomaganjem.

Ova stranica će se kroz akciju kontinuirano ažurirati. Ukoliko u danom trenu nema obitelji kojoj možete pomoći, možete kasnije provjeriti ima li na popisu neka nova obitelj kojoj možete pomoći.

Za sva pitanja obratite nam se na: 100sretnihbozica@gmail.com

Ralph Lauren Online Store : http://www.qfilm.co.uk| Cheap Polo Ralph Lauren UK Outlet Online